onsdag 10 februari 2010

Gästsäng

Fortsättning på sovrumsbilderna.
Det här är vår gästsäng.
öppna locket...
fäll ut...
...och simsalabim en säng!
Kanske inte så bekväm. Vi har fått den av en granne som skulle flytta.
Skulle vara kul att veta hur gammal den är.

6 kommentarer:

Anette sa...

Hallå!
Tack för din kommentar hos mig! Blir såå glad när någon kommenterar...för då hittar man ju igen varann;) Du har en mysig blogg och ser att du tar väldigt fina bilder!!! Åh vad fina vinterbilderna var...går en fotokurs och försöker lära mig=) Inte såå lätt med alla inställningar...

Kraaam Nettan

Stjärnor & Champagne sa...

Haha vilken säng. Hm kan tänka mig att den inte är så bekväm. Har aldrig sett något liknande. Klart att du är en som har bidragit till alla besökare hos mig, tack vännen.
Ha det gott...

Kram Anne

Godastunder-tokigaidéer sa...

Hej,
Tack för att du tittade in till mig så jag hittade till dig. Vilken häftig säng, håll hårt i den skäkert mycket ovanlig och kan ske vär den hel del, vem vet..... Din header gillar jag skarpt.

Kram Anna

annashusidingtuna sa...

Vilken häftig gästsäng, så fiffigt att kunna fälla ihop så den inte tar så mycket plats när den inte används, vad gör det om den är lite obekväm???
Kollade lite gamla inlägg från dig och guuuuuud vilken härligt badrum ni har, du har verkligen fått till piffet superbra där inne!!!
Tack för titten hos mig för då hittade ju jag till dig!
Är det ok om jag länkar till dig så jag inte missar dina inlägg i fortsättningen?
Kram Anna

Gunilla sa...

Kan man få veta måtten på sängen. På bilden tycks den vara i fullängd, men det är kanske en synvilla! Va bra om vi kommer i sjönöd igen !!!

Nette sa...

Men shit vad cool den är, zapade runt lite på din sida och det här inlägget har jag inte sett innan. Den är säkert värd en liten slant - Antikrundan nästa!! =)