fredag 9 mars 2018

Fågelmatsbak

För ett bra tag sedan gjorde dottern och jag fågelmat. 
Vi smälte kokosfett och blandade ner solrosfrön.
Men fåglarna var misstänksamma. Ingen åt, de bara tittade.
Till sist smakade hackspetten och sen började de andra också.
Den blev till slut populär och nu är den uppäten.
Jag ser fågelbordet från köksfönstret och där har jag också en fågelbok liggande.

5 kommentarer:

  1. Jättefint! Vi brukar ta kokosfettet vi har kokt klenor och struvor i och hälla i kaffekoppar med en snör-ögla i. När dom stelnat är det bara att hänga dom i buskar och träd. Brukar vara populärt! Men jag har aldrig sett en hackspett där...
    Kram, Monica

    SvaraRadera
  2. Vad snällt! Och intressant att de var så tveksamma först ... det var ju uppenbarligen en godsak :)

    SvaraRadera
  3. Att studera småfåglar är roligt. Och jag tror att du har många att identifiera!

    Glad söndag!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  4. Hur kunde de motstå denna läckerhet den ser riktigt god ut, fast det är klart man måste vara försiktig... hihi.
    Ha en bra vecka!
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  5. Fåglar är verkligen roande och lugnande att se på. Grannen har ett välfyllt bord men dessvärre är det inte bara fåglar som äter där. Råttor gillar ju också fågelmat.
    /P

    SvaraRadera